THE VIIKONLOPPU

Mistähän aloittaisin? Viikonloppu oli ihan mieletön! Ensinnäkin saimme mieheni kanssa kauan kaivattua kahdenkeskeistä aikaa pari päivää ja toiseksi vietimme todellista luksusviikonloppua. Olimme varanneet huoneen hotelli Kämpistä ja sen lisäksi pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ostaa Louis Vuittonin laukku. Kävimme lisäksi muuallakin shoppailemassa. Ehkäpä kerron järjestyksessä viikonlopustamme.

img_9575_edited
Hotelli Kämpin joulutunnelmaa.

Koska mikään ei mene vauvaperheessä niin kuin on suunniteltu, lähdimme lauantaina liikenteeseen reilusti ajateltua aikataulua myöhässä. Veimme vauvan yökylään ja suuntasimme auton keulan kohti Helsinkiä. Tavoitteenamme oli kirjautua hotelliin kolmelta, mutta olimme Helsingissä perillä vasta puolelta päivin. Minulla oli selvä suunnitelma siitä, missä kaikkialla halusin käydä ennen hotelliin kirjautumista. Olimme päättäneet, että kun olemme kirjautuneet hotelliin, niin emme tee enää mitään erityistä vaan loikoilemme ja rentoudumme hotellilla.

Ensimmäinen pysähdys oli Maison Helsinki nimisessä liikkeesä, jonka olen halunnut käydä katsomassa jo pitkään. Bongasin sen sosiaalisen median kautta (olisiko ollut instagram) ja kaikki sieltä otetut kuvat olivat niin lumoavia, että halusin itse päästä liikettä ihastelemaan. Maison Helsinki myy todella laadukkaita ja kauniita tekokukkia ja lisäksi ainakin vaaseja, peilejä, sisustustavaraa ja vaatteita. Palvelu oli Maisonilla erinomaista ja ystävällistä. Kukat olivat niin kauniita että olisin voinut ostaa niitä vaikka kuinka paljon, mutta päädyin kuitenkin yhteen keskikokoiseen ruusukimppuun. Aivan ihana kauppa, käykää ihastelemassa jos olette Helsingissä!

img_9386_edited
Maison Helsinki.

 

img_9389_edited
Kukista oli vaikea valita mitä haluaisi.
img_9392_edited
Ihania vaaseja ja kynttilänjalkoja!

Meikkiholistina minun oli tietenkin pakko päästä Sokokselle katsastamaan varsinkin Urban Decayn piste, josta tarttuikin meikkejä mukaan. Lisäksi kävimme Stockmannilla ja Victoria’s Secretillä. Minulla oli selkeä ajatus mitä mistäkin liikkeestä haluan, joten kun olin löytänyt etsimäni, emme kauempaa liikkeissä viipyneet.

Olin odottanut tätä viikonloppua (Kämpin lisäksi) erityisesti siksi, koska olen ajat sitten päättänyt ostaa itse itselleni 30-vuotislahjaksi Louis Vuittonilta haaveilemani laukun. Olen säästänyt ikuisuudelta tuntuneen ajan synttärilahjaani varten ja kävimme Vuittonilla viimeiseksi ennen Kämpiin kirjautumista. Olen aina tykännyt käydä Helsingin Vuittonilla, palvelu on joka kerta erinomaista ja myyjät erittäin ystävällisiä, vaikka ei mitään ostaisikaan ja tulisi vain katselemaan. Ja uskokaa pois, minä olen siellä ravannut vain katselemassa. Tällä kertaa saimme mieheni kanssa molemmat lasilliset kuohuvaa ja mieheni ohjattiin istumaan siksi aikaa kun teen ostokset rauhassa. Mukaani tarttui laukun lisäksi meikkipussi ja pieni huivi.

img_9394_edited
Enter a caption

Sitten hotelliin! Tämä oli meille molemmille ensimmäinen kerta Kämpissä ja ylipäätään viiden tähden hotellissa. Täytyy sanoa että Kämp on jo rakennuksena henkeäsalpaavan kaunis. Portaikot, pylväät, kirjasto-baarialue sekä korkeat huoneet ja isot ikkunat, koko rakennus oli upea. Hotelli oli myös sisustettu erittäin tyylikkäästi ja kauniisti pieniäkin yksityiskohtia myöten. Olin aivan myyty.

img_9569_edited

Huoneemme hintaan sisältyi Upper Lounge (seurustelutila), jonne riensimme heti hotelliin kirjauduttuamme. Tottumattomana viiden tähden palveluun olimme jo menossa viemään tavaroita huoneeseemme, kun vastaanottovirkailija sanoi “Ei teidän tarvii viedä tavaroita, meillä on henkilökunta sitä varten. Menkää te vaan Loungeen nauttimaan, pojat hoitaa teidän tavarat yläkertaan!”.

Loungessa saimme viiniä, kahvia ja tapaksia. Rauhoituttuamme ja nautittuamme loungessa tarpeeksi kauan suuntasimme spahan. Kämp spassa on kolme erilaista saunaa: turkkilainen sauna, italialainen höyrysauna ja tietenkin suomalainen sauna. Saunatiloissa on myös rentoutumisalue, jossa voi nauttia hedelmiä ja juotavaa.

img_9406_edited
Valkoviiniä ja tapaksia.

Hotellihuoneemme oli samankokoinen kuin ensimmäinen asuntomme (noin 40m²). Sänky oli tietenkin king size kokoa ja kylpyhuoneessa oli kahden pesualtaan lisäksi todella tilava kylpyamme. Ihanana vastaanottona meille oli huoneessa tervetuliaiskirje syntymäpäiväonnittelujen kera ja pieni rasiallinen suklaata.

img_9438_edited_edited

img_9440_edited

img_9427_edited
Otin todella vähän kuvia huoneestamme koska olin niin tohkeissani. Toivottavasti saatte jonkinlaisen kuvan huoneesta! 🙂

Emmepä mitään muuta erityistä illalla enää tehneetkään. Söimme, rentouduimme ja nukuimme pitkät yöunet. Aamulla oli ihana herätä, avata verhot ja katsella kun Helsinki heräilee. Aamiaistarjoilun saimme valita kahdesta vaihtoehdosta: joko aamupalabuffet tai Upper Loungessa pöytään tarjoiltu aamiainen. Valitsimme buffetin. Aamupala oli runsas ja siellä oli vähän erilaisempaa syötävää kuin mitä olen tottunut hotelliaamiaisella syömään. Oli muun muassa lohta eri tavoin valmistettuna, paljon erilaisia juustoja, hevosta ja kotitekoista granolaa ja muita ruokia. Kyllä maistui. Haikein mielin kirjauduimme ulos, olisin voinut jäädä vielä toiseksikin yöksi.

Jos ette ole koskaan olleet Kämpissä yötä ja olette miettineet huoneen varausta, niin suosittelen ehdottomasti! Kämp on jokaisen euron arvoinen.

img_9475_edited
Nautin joka sekunnista, aivan ihana hotelli!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s