JOULURAUHA

Joulun aika on ihanaa. Saa hiippailla villasukat jalassa kynttilöiden hehkun loisteessa ja syödä suklaata yöllä.Voi hyvällä omatunnolla vähän laiskotella ja nautiskella kiireettömyydestä.

img_0057

Joulu on aikaa, jolloin kaikki kiire unohtuu ja voi keskittyä vain perheen kanssa olemiseen. Se varmaan onkin parasta, kiireetön aika perheen kanssa. Pelataan lautapelejä, juodaan glögiä ja vaihdetaan juhlamekot johonkin rennompaan, koska vatsa ei enää mahdu mekkoon. Käydään viemässä hautausmaalle kynttilät ja katsotaan samat piirretyt telkkarista kun jokainen joulu.

Tämä joulu onkin meidän pikkuneitimme ensimmäinen. Joulukuusi on toistaiseksi pysynyt palloineen pystyssä, mutta lahjoja hän on jo käynyt vähän tutkimassa. Tänä vuonna ei vielä joulupukkia tule. Sovimme sisarustemme kanssa ettemme osta tänä vuonna joululahjoja, joten on ollut ihanan vapauttavaa kun ei tarvitse ravata kaupoissa stressaten joululahjoista.

Tiedän että kaikilla on hirveästi puuhaa, joten sen pidemmittä puheitta toivotan rauhallista ja rakkauden täyteistä joulua teille ihanat lukijat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s