KAUNEUDENHOIDON LUOTTOTUOTTEET

Haluan kertoa teille muutamasta luottotuotteesta kasvojen- ja hiustenhoidon suhteen. Käytän näitä varsinkin silloin kun minulla on jotkut juhlat tulossa, mutta pyrin myös pitämään kerran viikossa “kauneuspäivän”, jotta ihoni ja hiukseni pysyisivät hyvänä. Nämä tuottet toimivat minun iholleni erittäin hyvin ja olen ollut tosi tyytyväinen. Tosiaan öisin meillä valvotaan joskus enemmän ja joskus vähemmän. Pahimmillaan valvotaan useita vuorokausia putkeen kun pikkuneiti sairastaa. Univelasta johtuen silmänaluseni ovat ihan karseat, mustat ja turvonneet. Univelan lisäksi painitreenit, jossa iho on paljon kosketuksissa tatamiin ja painikaveriin, aiheuttaa sen että ihoni väri on usein aika samea. Tyypiltään ihoni on sekaiho, T-alueelta rasvainen ja muualta pintakuiva. Näppyjä tulee säännöllisesti varsinkin T-alueelle.

img_0635
Luottotuotteeni!

Glamglow:n Poutmud eli huulien kuorinta. Itselläni on talvisin todella koppuraiset ja kuivat huulet joita saa rasvailla jatkuvasti. Vaatii ääretöntä tahdonvoimaa olla nuoleskelematta huulia. Rohtuneisiin ja kuiviin huuliin on myös ärsyttävä laittaa huulipunaa koska puna ei levity tasaisesti. Tämä kuorintavoide on ollut todella hyvä! Sitä otetaan pieni määrä ja hierotaan huuliin hetken aikaa, jonka jälkeen se hierotaan huulista pois lämpimällä vedellä. Huulista tulee ihanan tasaiset ja voide tekee sellaisen raikkaan tunteen huuliin, vähän niinkuin hammastahna hampaisiin. Kuorintavoide tuoksuu piparmintulta. Glamglowlla on tietenkin sarjaan vielä oma huulivoide ja huulikiiltoja jotka saisivat (kuulemma) huulet näyttämään vielä paremmilta ja täyteläisemmiltä. Itse kaipasin kuitenkin vain kuorintaa, huulivoiteena käytän tämän jälkeen kookosöljyä.

img_0643

Glamglown Brightmud eli pikahoito silmänympärysiholle. Purkissa luvataan että pikahoito kirkastaa, kosteuttaa ja täyteläistää tummia, väsyneitä, turvonneita ja juonteikkaita silmänympäryksiä. Ilokseni olen todennut että toimii! Varsinkin nyt kun silmänaluset ovat aika hurjat niin kyllä, tämä poistaa turvotusta, vähentää väsymyksen merkkejä ja ehkä ihan aavistuksen sitä tummuuttakin. Ei tämä tietenkään mitään ihmeitä tee mutta silmänympärykseni näyttävän vähän heleämmiltä ja virkeämmiltä kun olen käyttänyt tätä! Paketissa on 12:ta kertaan pakkaukset, mutta minulle on riittänyt yksi pakkaus kahteen kertaan.

img_0644

Lorealin paljon kehuttu Pure clay Glow mask on kyllä kaiken ylistyksen arvoinen. Lorealilla on näitä kyseisiä naamioita kolmea erilaista joista minulla on kaikki, mutta suosikkini on tämä harmaa josta sanotaan: Heleyttävä ja epäpuhtaudet poistava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiiltä, joka on tunnettu magneettisista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihon poistaen lian ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Ihosta tulee raikas ja kauniin heleä. Pidän tästä naamiosta kovasti! Se kuivuu nopeasti iholle tuoden kaikki epäpuhataudet ihon pintaan. Naamion jälkeen poistan epäpuhtauksia pois joko kasvoharjalla/conjac-sienellä tai ihan vaan kasvovedellä pyyhkimällä. Iho näyttää puhtaamaalta ja heleämmältä. Eikä hintakaan päätä huimaa!

img_0641

Hiukseni ovat aavistuksen luonnonkiharat ja aika huokoiset, ja runsaan pesumäärän vuoksi minulla on välillä aikamoinen pehko kuivaa luonnonkiharaa hiusta. Ehdoton ykkönen hiusnaamioista itselleni on BC:n Repair Rescue. Tuoksu on aika voimakas mutta miellyttävä. Tämä jätetään hiuksiin kymmeneksi minuutiksi ja hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kiiltävät, eikä lainkaan sähköiset.

img_0645

Lumenen Valo-nimisestä sarjasta minulla on yö- ja päivävoide ja lisäksi tämä lemppariksi noussut suihke jota suihkutellaan kasvoille aamulla ennen päivävoidetta ja päivän mittaan ihan meikin päälle. Suihke sisältää lähdeveteen yhdistettyä lakan marja- ja siemenuutetta sekä c-vitamiinia, se kosteuttaa ja minua ainakin virkistää. Suihkeessa on kenyt ja miellyttävä ja marjainen tuoksu. Olen muutenkin aika ihastunut näihin Lumenen uusiin tuotteisiin, ne ovat kauniissa pakkauksissa ja sopivat iholleni hyvin!

img_0640

Tällaisia tuotteita minä käytän kun oiken haluan hemmotella itseäni ja näyttää vähän virkeämmältä. Onko teillä luottotuotteita?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s