KEVÄTTÄ RINNASSA

Taas on tullut se aika vuodesta kun yleinen levottomuus sisälläni kasvaa. Keväisin minulle tulee sellainen tunne, että haluaisin aloittaa kaiken alusta. Mennä kouluun, vaihtaa alaa, muuttaa pois, kaikenlaisia ihme fiiliksiä. Mutta ennen kaikkea haluan sisustaa. Yhtäkkiä kun aurinko taas paistaa ikkunoista sisälle ja näen kaikki pölypallerot ja huonekalut jotenkin liian selkeästi, niin mieleni tekisi ottaa lumikola ja kolata kaikki, siis kaikki tavarat pihalle ja aloittaa sisustamaan ihan alusta huonekaluja myöten. Voitte varmaan arvata millaista päänsärkyä ja ahdistusta tämä vuodenaika aiheuttaa myös miehellei kun vaahtoan seinien maalaamisesta, uusista tyynynpäällisistä ja liiasta tavaran määrästä, enkä ole lainkaan tyytyväinen vallitsevaan sisustukseen ja järjestykseen.

PhotoEditor-1490938623330
Tyttäremme ensimmäinen taideteoskin pääsi vihdoin seinälle.

Helpottaakseni kevätlevottomuutta aloin suunnitella ja sisustaa lastenhuonetta uudelleen. Tai siis toistaiseksi vauvamme huone ei ole näyttänyt siltä että siellä asustelee vauva, vaan se on näyttänyt pikemminkin vierashuoneelta mikä se aikaisemmin olikin. Asumme kaksikerroksisessa talossa ja loppujenlopuksi yläkerrassa tulee oltua aika vähän. Kaikki tyttäremme lelut ja tarvikkeet ovat olleet tähän asti alakerrassa, mutta nyt kun vauvani onkin jo taapero, ajattelin tehdä huoneesta leikkimiseen ja oleiluun sopivan. Ja siis tietenkin vähän myös sen näköisen että siellä asustelee tyttölapsi. Vein pois kaiken ylimääräisen mikä ei sinne kuulu (vierassängyt, tuoleja..) ja toin tilalle puolet alakerrassa olevista leluista.

PhotoEditor-1490938974491
Uudet verhot ja matto tekee jo paljon.

PhotoEditor-1490939129856

 

Sisustukseen jo pelkästään uusi matto ja verhot tekivät ihmeitä, mutta haluan muokata huonetta vielä enemmän. Huone on väriltään vaaleansininen, joten halusin sinne vähän lisää väriä. Matto on mukavan värikäs ja sen lisäksi ripottelin huoneeseen osaksi vaaleanpunaisia juttuja. Pinkit pallovalot olivat todellinen löytö kirppikseltä, aivan ihanat! Tarkoitus olisi vielä maalata toiselle seinälle puu ja laittaa siihen lintutarroja. Olen myös haaveillut “pilvihyllyistä”, joihin saisi kaikki koriste-esineet. Ajatuksissani on pyörinyt myös jonkinlaisen satunurkkauksen tekeminen. Ideoita on siis paljon mutta toteuttaa ne täytyy pikkuhiljaa. Onhan se vähän vaikeaa tällaiselle malttamattomalle ihmiselle, mutta onneksi on koko ajan jotain mitä työstää. Seuraavaksi ainakin ne hyllyt.

Onko kellään muulla tällaista kevätlevottomuutta? 🙂

Ihanaa viikonloppua! ❤

PhotoEditor-1490938679132

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s