KOTOILUA

Joko pääsiäisestä on toivuttu? Meillä meni pääsiäisviikko niin nopeasti kaikkien kotitöiden takia mitä olimme suunnitelleet tekevämme, ettemme paljon ehtineet rentoutumaan. Toisaalta oli mukavaa että oli paljon puuhaa, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun olimme pidempään erossa tyttärestämme. Kauhea ikävähän siinä olisi tullut jos ei olisi ollut kerrassaan mitään tekemistä. Jos emme remppailleet kotona niin olimme treenaamassa. Eli näin pääsiäisen jälkeen ei kuitenkaan ole kovin levännyt olo. Ihan mahtavaa on kuitenkin se, että mieheni on vielä lomalla ja ollaan ihan vaan laiskoteltu perheen kesken. Ei herätyskelloja aamuisin, ei kiirettä minnekään. Tällä viikolla en ole läppäriin vilkaissutkaan ennen tätä päivää, olen vain nauttinut yhteisestä ajastamme ja imenyt siitä itseeni kaiken mahdollisen voiman.

PhotoEditor-1492682343422(1)

Mutta mitäs sitten saimme viikon aikana aikaiseksi? Tärkein oli saada tyttäremme huone valmiiksi. Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin, sunnitelmissa oli (vähintään) maalata seinälle puu ja tehdä muutama hylly.

Lähdimme ihan vaan lyijärillä ja vapaalla kädellä hahmottelemaan puuta seinälle. Muutaman korjailun se vaati (lähinnä minä viilailin niitä viimeisiä oksien paksuuksia ja paikkoja), mutta aika nopeasti saatiin hahmoteltua sellainen puu kuin ajatuksissa oli. Meillä oli jäänyt aikaisemmasta käytävän maalaamisesta ylijäämämaalina valkoista, jota käytimme puun maalaamiseen. Lehtiä varten mieheni teki pahvista muotit jonka avulla lehdet oli helpompi maalata, maalipensselillä kun on kovin vaikea tehdä tarkkaa työtä. Puusta tuli ihan hieno, eikä tarkoitus ollut tehdä sellaista siistiä ja kliinistä, tarramaista puuta, vaan ihan tuollainen itsetehdyn näköinen. Pöllötarrat löytyivät sattumalta, ne koristavat kivasti puun oksia.

PhotoEditor-1492681217747

PhotoEditor-1492681188777

Pilvihyllyt bongasin alunperin Pinterestistä, ja ilmeisesti sellaisia myydään Ikeassa jossain päin maailmaa. Ei kuitenkaan meillä Suomessa, joten ei muuta kuin itse tekemään. Mieheni otti asian hoitaakseen ja valmisteli ensimmäiseksi veljeltänsä ylijääneestä vanerista pilvet ja maalasi ne valkoiseksi. Sitten käytiin hakemassa Ikean tauluhyllyt. Tykkään niistä enemmän, koska ne ovat syvemmät kuin tavalliset tauluhyllyt, niin hyllyille saa vähän muutakin tavaraa. Näistäkin tuli oikein kivat, ja saatiin nuo koriste-esineet pois pikkuneidin käsien ulottuvilta.

PhotoEditor-1492681060164

PhotoEditor-1492681097091

 

Toisena projektina oli minun tanssi-/jumppahuoneeni, joka on siis vaihtelevasti toiminut myös varastohuoneena. Tanssihuone on ollut kokonaan pinkki, mutta se väri on alkanut viimeaikoina ahdistamaan. Tai siis se huone oli oikeasti ihan liian pinkki! 😀 Huoneesta maalattiin muut seinät valkoisiksi, mutta yksi seinä jätettiin pinkiksi tehosteseinäksi. Kävimme hakemassa huoneeseen myös uudet hyllyt, niin sain järjesteltyä tavaroita vähän nätimmin. Tanssihuoneesta tuli paljon valoisamman ja siistimmän näköinen! Kuvia huoneesta ei nyt ole kun siellä on kuitenkin vielä projekti vähän vaiheessa.

Mitäs tykkäätte lastenhuoneen uudistetusta seinästä? 🙂 Huippua loppuviikkoa kaikille!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s