HAUSKAA VAPPUA!

Taas on viikko vierähtänyt vähän liian nopeasti ja talvikin pääsi taas hetkellisesti yllättämään Suomalaiset. En kestä tota lumen tuloa, vois nyt vaan paistaa aurinko ja olla lämmin! Onneksi tänään on ollut ihan mielettömän kaunis ilma! Mitä teidän vappuun on kuulunut? Me ollaan oltu ihan vaan kotosalla ja käyty kaupungilla ihmettelemässä vapputoria. Lauantaina oli tosin aika kylmä (ja illalla satoi ihan urakalla lunta) eikä sitten pitkään viihdyttykään torilla. Illalla piti päästä ruudun ääreen kun Sisulainen Tuukka Repo otteli Cage39:ssä. Hieno matsi, Tuukka voitti! On tuo vapaaottelu kyllä aikamoista, rohkeita tyyppejä! Sunnuntaina kävin aamulla joogaamassa, mutta muuten olimme aikalailla kotosalla. Vappupäivänä suuntasimme Rantapuistoon perinteiselle silliaamiaiselle. Rantapuistoon tuodaan näytille toinen toistaan upeampia amerikanrautoja ja tänä vuonna autoja ja porukkaa oli kerääntynyt paikalle aika mukavasti.

PhotoEditor-1493633109413
Upeita autoja oli tääs näytillä Rantapuistossa.
PhotoEditor-1493633175514
Ihana ilma, tätä lisää kiitos!

Minulla on ollut päivittäin ajatukset vain jiujitsussa. Sunnuntaina kisojen jälkeen leijailin vielä siinä onnellisuuskuplassani ja olin vain iloinen siitä, että ylitin omat tavoitteeni. Tavoitteenihan kisoissa oli siis selvitä minuutin verran erässä taputtamatta. Mutta kun seuraavana päivänä katsoin otteluvideoitani uudestaan, minuun iski pieni masennus. Siis ihan hyvällä tavalla. Silleen treenihaluja kasvattavalla tavalla. Minun painini ei ollut mitenkään erityisen hyvää. En saanut vietyä kaatoja loppuun (eli kaveria mattoon), en päässyt kaverin sideen eli en saanut ohitettua guardia (eli en päässyt jaloista ohi kaverin sivuun). Samat ongelmat on olleet minulla jo useamman kuukauden. Alkoi ärsyttää. Kisojen jälkeen sanoin valmentajalleni Sami Mehamedille että viikkoon en käy painimassa ollenkaan ja teen vaan muita juttuja, mutta kahden päivän päästä löysin itseni jo lukkopainitreeneistä. Haluan oppia paremmaksi, nopeammaksi, ketterämmäksi.

Omalla salilla Sisu Gymillä jos missä viimeistään palasin takasin maan päälle. Kaikki sparrierät omalla salilla on tosi tiukat, meillä on kaikki tosi hyviä painimaan. Turpaan tuli taas niin että tuntui ja oli vähän sellainen olo että olisi vasta aloittanut koko homman. Melkein kuin lähtöruudussa. Onneksi sparrin aikana sieltä välillä välähtelee jotain hyviä ajatuksia ja tekniikoita joita koitan soveltaa (eli olen minä jotain oppinut), ettei nyt ihan itkemiseksi treenin jälkeen mene. Huomaan myös tekniikkaharjoituksissa, että jotkut asiat menevät jo paljon helpommin ja ketterämmin.

PhotoEditor-1493633869896
Sisäinen rauha oli työn ja tuskan takana, kun painijutut pyöri vaan mielessä. Onneksi sain kuitenkin keskityttyä joogahetkeen.

Mutta päivän aikana mietin jatkuvasti painia. Miten saisin de la rivastani paremman (se on tällä hetkellä sellainen minkä haluan oppia), miten pääsisin guardeista ohi, miten pääsen kaverin mountista pois (sori tämä termistö). Jopa joogassa oli vaikea rauhoittua kun ajatuksissani oli päällimmäisenä ärsytys siitä, että joudun aina käsilukkoon. Haluaisin treenata aamulla ja illalla. Joka päivä. Mutta realistisesti yritän päästä pari kertaa viikossa treeneihin. Harmittaa, että löysin tämän lajin vasta nyt. Ja miksi juuri nyt kun minulla on pieni lapsi johon minun pitäisi suunnata suurin osa huomiostani ja energiastani. Sitten painiajatuksien perään tulee se kuuluisa “paska mutsi” olo. Pitäisi nyt pysähtyä ja nauttia tästä ihanasta taaperosta eikä ajatella mitään painia. Ihana asiahan on ehdottomasti se että olen päivät kotona, joten tällä hetkellä vietän tyttöni kanssa paljon aikaa. Asia täytyy taas katsoa uusiksi kun hän aloittaa päivähoidossa. Onneksi siihen on vielä aikaa. Mutta kai sitä on paljon huonompiakin vaihtoehtoja mihin voisin käyttää aikaa ja energiaa, ehkä harrastus ja siitä innoissaan oleminen ei ole kuitenkaan niin huono asia.

IMG_20170425_092746_621
Kokeilin vähän kuristushommia, mutta en saanut käsiä leuan alle ja kaveri pääsi lopulta karkaamaan. Kuva: Voikukkajj

Mietin myös sitä, että auttaisiko painon pudottaminen minua eteenpäin, olisinko silloin nopeampi ja parempi? Tavoitteenani toki on pudottaa painoa pikkuhiljaa, en ole kiirehtiny asian suhteen, mutta nyt mietin tosissani että pitäiskö tässä aloittaa joku laihdutusprojekti? Sanoa Samille että hei, nyt tiputetaan minusta turhat hötöt pois että päästään tosissaan hommiin. Kaikenlaista tässä ehtii pohtia. Nyt kuitenkin nautiskelen vappumunkeista! 🙂

Kivaa ja aurinkoista vappua kaikille!

PhotoEditor-1493633064175

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s