OMAA AIKAA

Anteeksi nyt vaan, mutta on taas ihan pakko voivottella sitä miten ihmeen nopeasti tämä aika menee eteenpäin! Reilu viikko on jälleen kerran vierähtänyt sellaista kyytiä että on vaikea uskoa. Halusin kuitenkin kirjoittella teille kuulumisiani vaikka tiedättekös, minulle ei oikeastaan kuulu mitään ihmeellistä. Enkä halua venyttää kirjoitteluvälejäni liian pitkiksi, ettei tämä unohdu kokonaan. Juuri nyt tuntuu siltä, että kiire saattaisi kaapata minut omakseen.

 

Enkä kiire on kuitenkin väärä sana, olenhan kotona kaiket päivät. Väsymys saattaisi olla oikeampi vaihtoehto. Neidillemme pukkasi uusia hampaita, joka tarkoitti sitä että öisin ei taas nukuttu. On se kumma että niiden hampaiden pitää alkaa yöllä särkemään, kuka senkin on keksinyt?? Valvoimme useita tunteja yöllä ja parhaimmillani taisin nukkua nelisen tuntia yön aikana. Mutta mutta, onneksi sitä ei kestänyt viikkoa kauempaa, nyt meillä taas nukutaan ihan mukavasti! Mutta unettomuus tietenkin aiheutti sen, että päivällä neidin nukkuessa päikkäreitä, nukuin minäkin. Olen viikon aikana muutaman kerran avannut blogini ja tuijottanut tyhjää sivua ja vilkkuvaa kursoria, ja ainoa sana jonka sain kirjoitettua oli “laiskottaa”. Hah! En halua pakottaa itsestäni ulos mitään turhaa potaskaa ja ajattelinkin että kyllä sitä tekstiä taas syntyy kun on sellainen hetki.

PhotoEditor-1494694287762

Tässä virisikin sitten ajatus kertoilla mitä minä omalla ajallani (jos en siis nuku) teen. Neidille on vakiintunut päivärytmi niin, että hän nukkuu päiväunet noin klo 12-14 eli minulla on omaa aikaa pari tuntia. Blogiin olenkin kirjoitellut kotijumpistani, mutta en tietenkään joka päivä mitään kotitreeniä tee. Oma aikani alkaa usein pienimuotoisella siivoamisella, eli laitan tavaroita omille paikoilleen ja korjaan likaiset tiskit tiskikoneeseen.

Jos oikein laiskottaa, katselen Netflixiä. Minulla on juuri menossa Ensisilmäyksellä kahdeksas kausi. On muuten huippuhauska sarja! Jaksot ovat myös mukavan lyhyitä, jos haluaa tehdä vähän jotain muutakin. Olen yrittänyt myös lukea taas enemmän, ja sain juuri luettua loppuun Cecelia Ahernin kirjan Valintojen vuosi. Luen aika paljon chick flicks-kirjoja ja dekkareita, mutta pyrin lukemaan myös opettavaisempaakin kirjallisuutta, kuten elämänkertoja ja tietokirjallisuutta. Väsyneenä toki kallistun usein niin sanottuun helppoon kirjallisuuteen. Rakastan myös lastenkirjoja, minun suosikkini ovat Pikku Prinssi, Ronja Ryövärintytär ja Veljeni, Leinojamieli (jonka luin vasta hiljattain).

PhotoEditor-1494690086597
Nämä kirjat olen lukenut tänä vuonna.

Sitten saatan tehdä ruokaa tai jotain naposteltavaa itselleni. Yleensä meillä on tehty ruuat arkipäiville valmiiksi ja syön neidin kanssa samaan aikaan, mutta jos jostain syystä ruuat on jääneet edellisenä päivänä tekemättä, turvaudun kaapissa hätävarana oleviin pilttipurkkeihin ja teen itselleni jotain sitten kun neiti on nukahtanut. Jos laiskottaa, teen kunnon ruisleivät ja syön hedelmää ja rahkaa jälkkäriksi. Vähän riippuu mitä kaapista löytyy, mutta usein sen täytyy olla jotain “nopeaa”, koska minullakin on siinä vaiheessa aina kova nälkä. Eli en tee mitään makaroonilaatikkoa, vaan jonkun salaatin tai pastaruuan itselleni. Oma helppo ja nopea suosikkini on kanawokki.

PhotoEditor-1494688617162
Laiskan kokin lounas.
PhotoEditor-1494688476713
Helppoa ja hyvää naposteltavaa vaikkapa hyvän kirjan kanssa.

Jos en katsele telkkaria tai lue niin roikun tietokoneella. Luen blogeja ja katselen YouTubesta vlogeja ja muita videoita. YouTubea selaillessa aika katoaa kyllä kokonaan ja siellä voi helposti hukata sen pari tuntia. Katselen yleensä kauneuteen liittyviä vlojeja ja treenivideoita. Tai etsin uutta inspiraatiota omaan treeniin ja sen suunnitteluun, tai kauneudenhoitoon ja meikkaamisen. Tässäpä sopiva aasinsilta meikkaamiseen, eli yksi lempipuuhistani omalla ajalla on meikkaus. Harvoin tulee kotiäitinä laitettua meikkiä, varsinkin jos en ole lähdössä minnekkään ja illalla on treenit. Tuntuu turhalta meikata kun ne joutuu heti pesemään pois. Mutta jos lähden jonnekin missä ei tarvitse hikoilla, niin meikkaan varmasti! Eikä mitään sellaista “vähän ripsaria ja huulikiiltoa” vaan täys tällinki irtoripsiä myöten! Ah, ihanaa!

PhotoEditor-1494185123307
Perus kyläilymeikki. 😀
PhotoEditor-1494694977980
Viimeisimmät ostokseni.

Näiden asioiden parissa minä siis vietän omaa aikaani, nautiskelen ja rentoudun. Mukavaa viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää! ❤

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s