AURINKO, AURINKO

Ai että miten ihanasti aurinko on meitä hellinyt viime päivinä! En malttaisi sisälle tulla ollenkaan, olen yrittänyt imeä itseeni viimeisetkin auringonsäteet ja energian mitä aurinko antaa. Suomalaisissa huomaa heti muutoksen kun päivät alkavat lämpenemään. Ihmiset ovat paremmalla tuulella, kaikilla on hymy herkässä ja joka puolelta kuuluu iloinen puheensorina. Ihmiset myös ulkoilevat paljon ja huomaan sen itsessänikin, että heti täytyy ottaa ulkoilusta kaikki irti kun on nätti päivä. Treenit ovat minulla olleet vähän sitä sun tätä, enkä ole taas kauheasti jaksanut stressiä niistä ottaa.

DSC_1109
Palloa on tullut potkittua paljon! 🙂
DSC_1115
Ihana aurinko, kengät vaan jalkaan ja menoksi!

Maanantaina kävimme koko perheen voimin Roihuvuoren Japanilaistyylisessä puutarhassa ihastelemassa kirsikkapuita ja niiden kukintaa. Täytyy myöntää, että olin kuvitellut puiston olevan paljon isompi ja olin ehkä jopa hieman pettynyt puiston pienuuteen. En oikein tiedä mistä olin saanut sellaisen kuvan, että kirsikkapuita olisi todella paljon enemmän ja isommalla alueella. Miestäni vähän nauratti kun odotin taas jotain niin paljon suurempaa kuin mitä todellisuus oli. Mutta eipä se haittaa, kirsikkapuut olivat jokatapauksessa upea ilmestys ja puutarha-aluekin todella kivan näköinen! Kyllä siellä kannattaa ehdottomasti käydä retkellä silloin kun kirsikkapuut kukkii.

DSC_1132

PhotoEditor-1495443354072

DSC_1200

DSC_1245

DSC_1173

DSC_1164

DSC_1157

 

Treenini ovat olleet juuri sitä mikä on milloinkin tuntunut hyvältä. Kävin tekemässä ystäväni kanssa kevään ensimmäiset kunnon ulkotreenit. Tai siis minun ensimmäiset ulkotreenit. Kävimme Keinukallion ulkoilukeskuksella. Teimme alkuun aika rauhallisen rappustreenin, ja sen lisäksi ylävartalotreenin painoilla. Kävelimme portaita noin puolisen tuntia ylös-alas tasaista vauhtia, taukoja emme juuri pitäneet. Tämän jälkeen menimme kuntoilupisteelle, jossa teimme levypainoilla yläkropan treenin. Varsinkin kädet olivat ihan tulessa sen jälkeen. Ulkona on niin kiva treenata, kumpa Järvenpäässäkin olisi isompikin ulkotreenipaikka, jossa olisi levypainoja ynnä muuta kuntosalimaista!

DSC_1068
Huipulla tuulee.

DSC_1071

Painit ovat jääneet minimiin, mutta punttisalilla on pitkästä aikaa tullut käytyä myös sen pari kertaa, ja voi pojat kun oli taas ihanaa päästä nostamaan rautaa!! Kuvailin vähän punttitreeniä actionkameralla, mutta ei siitä taida sen julkisempaa videota tulla. Minun täytyisi vähän suunnitella videoita etukäteen. Välillä minulla on sellainen olo, että haluaisin alkaa pitämään myös vlogia tai tekemään YouTubeen videoita, mutta toistaiseksi se on vain ajatuksen tasolla. Katsotaan mitä noista minun kuvailemistani videioista tulee ja kehittyvätkö ne ollenkaan, ehkä sitten jossain välissä voisin ihan ajatuksen kanssa kuvata jonkun videon. Onko teillä mitään toiveita/ajatuksia mitä se voisi olla? Onko herännyt mielenkiintoa painia, punttisalia tai vaikkapa kehonhuoltoa kohtaan, josta voisin jotain viedonpätkää tehdä?

IMG_20170518_090653
Jes ja eikun treenaamaan!

Onko muuten herännyt mitään ajatuksia tai toiveita postauksien suhteen? 🙂 Mukavaa loppuviikkoa! ❤

DSC_1083

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s