MITÄ TEHDÄÄN KUN EI TEHDÄ MITÄÄN?

Kesäloma on täydessä käynnissä ja minulla starttasi viimeinen kuukausi ennen töihin paluuta. Kuitenkin sitä ennen on luvassa kaikkea mukavaa, muun muassa rentoa oleilua ja matkustelua ympäri Suomen. Juuri nyt tyttäremme on (ollut nyt jo muutaman päivän) isovanhemmillaan hoidossa, ja olemme miehen kanssa kahdestaan kotona. Ehdimme olla kahden neljä päivää, sitten lähdemme hakemaan pienokaisemme ja aloitamme reissaamisen kavereilla ja sukulaisilla. Mutta ennen reissaamista tarvitsimme hieman omaa aikaa parisuhteen vaalimiseksi. Monet ovat kysyneet meidän suunnitelmistamme ja että mitä kaikkea meillä on nyt tarkoitus tehdä kun olemme kahdestaan. Vastaus: ei mitään.

IMG_2101

Mitä olemme siis tehneet kun emme tee mitään? Tässä suurin piirtein päiviemme kulku:

07.30-08.30 Kiireetön herääminen, sängyssä pötköttely.

08.30-11.00 Aamupalaa, kahvia ja Game of Thronesia. Kyllä, meillä on nyt kunnon maratooni menossa. 🙂

11-14 Päivällä ollaan menty vähän mahdollisuuksien ja fiilisten mukaan. Olemme saattaneet käydä treenaamassa, tai sitten olemme laittautuneet ja lähteneet ulos syömään. Tai molemmat. Itse olen aamupäivisin muun muassa joogannut ja tankotanssinut. Ulkona ollaan käyty lounaalla joka päivä. Ruokaa olemme tehneet sen verran että saamme iltatreenien jälkeen syödyksi. Minä olen ottanut ajasta kaiken ilon irti ja vetänyt joka päivä naamaan kunnon pakkelikerroksen! Ihanaa!

IMG_1993

 

15-18 Tässä välissä ollaan joko käyty kyläilemässä tai tuijotettu Game of Thronesia. 🙂 Kotitöitä pitäisi myös vähän tehdä mutta nyt on pakko sanoa että ovat jääneet aikalailla taka-alalle..

18-20.30 Illalla tällä aikahaarukalla onkin sitten normaalit iltatreenit, miehellä nyrkkeilyä ja minulla joko lukkopainia tai pukupainia.

21.00-23.30 Molemmat ovat kotiutuneet yhdeksään mennessä. Käydään suihkussa, syödään ruokaa ja katsellaan Game of Thronesia kunnes väsymys ottaa vallan. Sen verran ollaan jo vanhuksia ettei me kuitenkaan hirmu paljon yli yhdentoista olla valvottu.

Tämä kahdestaan vietetty aika on tullut todella tarpeeseen. Meillä on ollut niin kiireistä, että tuntuu etten välillä nää miestäni ollenkaan. Molemmilla kun on omat harrastukset ja vuoropäivin, menee arkipäivät aina hujauksessa. Tietenkin minulla oli taas ahdistus kun jätimme tyttäremme hoitoon useammaksi päiväksi, mutta tiedän että hänellä ei ole mitään hätää ja että hänellä on hyvä olla. Kyllä sitä parisuhdettakin täytyy hoitaa, ettei se hautaudu kaiken kiireen alle ja vieraannu kumppanista kokonaan. Ja täytyy sanoa, että nämä muutama päiväkin tekee ihmeitä! ❤

IMG_2020

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s