LOMAKUULUMISIA

Täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaista, johtuen siitä että olemme reissanneet aika paljon ja olen ottanut kaiken ilon irti yhteisestä ajastamme. En ole tietokonetta avannut ennen tätä päivää, halusin tulla päivittämään hieman kuulumisia teille. 🙂 Olemme matkanneet muun muassa Haminassa mieheni sukulaisten luona, ja nyt olemme taas täällä anoppilassa. Olimme Haminassa kolme päivää, joista yhtenä kävimme kaupungin puistossa kävelemässä ja leikkimässä, ja me tyttäremme kummin kanssa yritimme myös valokuvata. Muuten vietimme aikaa majapaikassamme jonka kummi meille tarjosi, ja tapasimme kaikki sukulaiset ketkä vain ehdimme. Oli todella mukava nähdä heitä pitkästä aikaa! Vaikka Hamina on vain reilun tunnin ajomatkan päässä, tulee siellä käytyä ihan liian harvoin!

IMG_2745

 

IMG_2775

IMG_2768

IMG_2776

IMG_2785

 

IMG_2781

Treenikuulumisia sen verran, että en ole kauheasti (yllätys) ehtinyt treenailemaan. Kotipuolessa olen pari kertaa käynyt lukkopainimassa ja puntin puolella. Sitten olen mahdollisuuksien mukaan tehnyt lenkkejä ja ulkotreenejä. Hyvin rennolla mielellä olen tämän kuukauden mennyt. On minulla nyt lenkkikengät ja vaatteet mukana, ja tällä kertaa muistin myös sen joogamatonkin! Myös gi lähti reissuun mukaan ja kävinkin eilen paikallisten jiujitsukoiden treeneissä. Oli todella mukavaa! Sisulla meitä teenaavia naisia on kyllä muutama, mutta tuntuu ettemme ole koskaan samaan aikaan treenaamassa. Eilen Etelä-Savon kamppailukoululla bjj treeneissä oli lisäkseni peräti neljä naista samaan aikaan, mukavaa vaihtelua! Minulla ei siis ole mitään ongelmaa treenata miesten kanssa, mutta kyllä välillä kaipaisin enemmän naisvoimaa treeneihin. Nyt kaikki naiset, ketkä olette miettineet jiujitsua, rohkeasti vain mukaan! Naisia tarvitaan tatamille enemmän!

Juhannus on tarkoitus viettää ystävien kanssa Puumalassa, tyttäremme jää tänne isovanhemmilleen taas muutamaksi päiväksi hoitoon. Harmi, että säät ovat lupailleet huonoa, odotin innolla niitä seksihelteitä! Täytyi taas pakata mukaan kaikki bikineistä pilkkihaalareihin kun ei tuosta säästä nyt tiedä. Koska olen optimisti, otin kaksi mekkoa mukaan. Ihan vaan jos vaikka edes vähän pilkistäisi aurinko! Mutta voitte varmaan kuvitella miten ääriä myöten täynnä pikkuinen Volvon ruppanamme oli, kun pakkasimme meille kolmelle melkein kahden viikon tavarat mukaan. Täällä saa toki pestyä pyykkiä mutta juuri noiden epävakaiden säiden takia täytyi varsinkin lapselle pakata kaikki mahdollinen mukaan.

Mutta nyt laitan taas läppärin kiinni ja lähden Mikkeliin katsomaan, josko tekisin jotain hyviä ale-löytöjä, heippa! 🙂

IMG_2137

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s