EKA TYÖVIIKKO

Ensimmäinen työviikko on nyt pulkassa. Ihan turhaan jännitin töihin menoa, sama meininki jatkuu kuin ennen äitiyslomaanikin. Joitain pieniä muutoksia on tapahtunut, mutta ei siis mitään sen suurempaa joka vaatisi totuttelua. Ja tietenkin perustehtäväni on ihan sama, joten töihin paluu on ollut oikeastaan aika helppoa. En minä nyt kuitenkaan mahdottoman kauan ollut poissa, vaikka se vähän tuntuu siltä. On ollut mukava päästä töiden pariin ja saada päiviin vähän erilaista sisältöä. Tykkään työstäni todella paljon.

img1499451397991
Työnaama. 🙂

Aikaisemmin menin autolla töihin, mutta tämän viikon olen kulkenut junalla. Juna jolla menen, ei ole muistaakseni aikaisemmin pysähtynyt Tikkurilassa, mutta nyt pysähtyy, ja menee sinne kyllä todella nopeasti. Aikaisemmin matka-aika taisi olla 20 minuuttia, mutta nyt olen perillä kymmenessä minuutissa. Toimistomme on myös siirtynyt aseman välittömään läheisyyteen, joten kun astun junasta ulos, olen melkein jo toimiston ovella. Kuinka kätevää! Tarvitsin kuitenkin aikasemmin omaa autoa aika paljon töissä, joten katsotaan nyt miten tämä tästä lähtee rullaamaan julkisia käyttäen, siirrynkö jossain vaiheessa takaisin omalla autolla ajelemiseen. Mutta takaisin junaan, konduktöörithän “lopetettiin” tässä taannoin, ja se on näkynyt ihan selkeästi! Junalippuni on tällä viikolla tarkastettu neljä kertaa. Aikaisemmin tarkastajat tulivat todella harvoin. Ihan positiivinen juttu että liput tarkastetaan noin usein.

No mites sitten ne treenit? Tämän viikon treenisaldo tähän asti on:

Maanantai: Jooga

Tiistai ja keskiviikkoa lepäilyä

Torstai: Tankotanssi

Perjantai: Sprintti/loikkatreeni

PhotoEditor-1499451257678
Haeskeltiin vähän sitä räjähtävyyttä. Ihana treenata ulkona kun on kiva ilma!

Viikonloppuna ainakin lauantaina olisi tarkoitus tehdä jotain. Käydä joko punttisalilla tekemässä vähän yläkroppaa tai sitten tanssia. Katsotaan nyt. Sunnuntaina vietämme äitini ja veljeni synttäreitä, joten se päivä saattaa mennä ihan vaan perheen kesken rentoutumiseen ja herkkujen syömiseen. 🙂

Tässä on kesäkuu mennyt reissatessa ja tämä heinäkuu tuo omat haasteensa treenaamisen suhteen, joten sellainen suhteellisen rento meininki treenien suunnittelussa ja toteutuksessa jatkuu edelleen. Olen mennyt lähinnä fiilispohjalta ja tehnyt vähän sitä sun tätä, vaikka takaraivossa on aika painostava ajatus siitä, että pitäisi keskittyä vaan painimiseen. Ja varmaan tämä heinäkuu meneekin hahmotellessa tätä uutta päivärytmiä, mutta yritän ottaa itseäni niskasta kiinni mahdollisimman nopeasti. Haaveena minulla on päästä kilpailemaan taas syksyllä, sen verran minulla on suunnitelmissa.

Mutta nyt hei! Mukavaa viikonloppua kaikille! ❤

PhotoEditor-1499451295743
Wohoo, perjantain treenit pulkassa!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s